Услуги, които предлагаме.

С какво можем да ви бъдем полезни.

ПОС системи

Системи за управление на магазини, ресторанти, мобилна търговия, бързо хранене. Модерни решения с поддръжка на мобилни устройства и облачна интеграция.

Системи за видеонаблюдение

Интелигентни коаксиални и IP базирани системи за видеонаблюдение. ПОС интеграция, мобилно видеонаблюдение. Функции за разпознаване на обекти, лица, номера на автомобили.

Структурно окабеляване

Проектиране и изграждане на мрежи. Доставка, монтаж аранжировка на комуникационни шкафове. Полагане на оптични и UTP/FTP кабелни трасета. Изграждане на WiFi Hotspot мрежи. Ubiquiti и Mikrotik интеграция.

Доставка, инсталация и настройка на компютърна техника

Консултации, подбор, доставка, гаранционно и извънгаранционно обслужване на компютърна техника и периферия. Лаптопи, монитори, принтери от всичи водещи марки.

Касови апарати, ФУВАС, ФУБУС

Лицензиран сервиз на : Датекс , Елтрейд, Дейзи Тех, Тремол, Еликом Електроник, Продажба, консултации и абонаментни договори за фискални устройства.

Компютърна поддръжка

Абонаментна компютърна хардуерна и софтуерна поддръжка. Възможност за SLA, предоставяне на оборотна техника. Специални условия за сезонни обекти.

Реализирани проекти

Изпълнени задания на наши клиенти

Защо да изберете Блу Системс ЕООД за ваш партньор.


Бърза и компетентна реакция при проблеми

Ние разбираме колко важно е доставените от нас системи да работят безотказно. Затова се грижим за добрата им поддръжка и отреагираме бързо при проблеми и аварии.

Проектни решения по задание

Ние знаем, че всеки проект има своите особености и специфични изисквания. Готови сме да отговорим на тези предизвикателства в рамките на заданието и бюджета.

Богат опит и мрежа от партньори

Работим с всички големи вносители на техника и оборудване. Разполагаме с партньорски контакти в повечето големи градове. Това прави възможно покриването на цялата страна и възможност за бърза реакция независимо от местоположението на клиента ни.

За нас

Накратко за нас

В числа

Над 300 изпълнени видео системи с различна степен на сложност и капацитет. Над 400 инсталации на търговски софтуер. 10 години на пазара с множество доволни клиенти.

Клиенти

Държавни и общински дружества, училища, детски градини, магазини, земеделски кооперации, сладове на едро в цялата страна както и множество частни клиенти.

Референции

Разполагаме с референции от клиенти за добре изпълнена работа , които предоставяме при запитване.

Новини

Последни статии от нашия блог

Видеонаблюдение на търговски обекти

Особености на видеонаблюдението в търговски обекти и как трябва да бъде реализирано то.                   Търговските обекти са с огромно разнообразие и типове на дейност, затова няма валидно решение за всички как да бъде изпълнено видеонаблюдението им. Основни положения: Мястото в повечето пъти е ценно, затова системите...

Видеонаблюдение на земеделски стопанства

Изграждането на видеонаблюдение в земеделските бази има своята специфика и особености. Поради това подходът към проектирането трябва да е строго индивидуален и да отразява спецификите на охраняемия обект. Земеделските бази обикновено са големи по площ обекти.В рамките на недобре ограден периметър е разпръсната голямо количество скъпа техника, инструменти, консумативи, гориво и не на последно...

Свържете се с нас